Ситопечат и тампонен печат

Ситопечат и тампонен печат

Ситопечатът (трафаретна технология) е популярна и универсална технология за нанасяне на изображения върху корпоративни продукти и подаръци. По този метод фирменото лого може да бъде нанесено почти на всякакъв материал – памук, найлон, полиестер, пластмаса, стъкло, дърво, хартия и др.

Тампонният печат е полуавтоматична технология за нанасяне на изображения върху  различни материали като пластмаса, метал, дърво, стъкло и други. Методът се състои в изготвянето на клише с изображение, което трябва да бъде нанесено, а тампонът – специален инструмент – пренася изображението от клишето на изделието. Тампоните са силиконови инструменти с различна твърдост и форма, които определят печатната площ.

Тъй като за всеки материал се избират специално предназначени мастила, нанасянето на изображения по метода на тампонния печат позволява да се постигне високо качество на готовото изделие.

Ако търсите евтин начин за брандиране на сувенирна продукция, Рекламна агенция Ню Арт ще извърши ситопечат с високо качество на ниски цени.