Брошури и каталози

Рекламна Агенция Варна Каталог

Рекламна агенция Ню Арт предлага изработка на брошури, каталози или справочници, които отразяват по възможно най-добрия начин стратегията и политиката на вашата фирма. В зависимост от желанието на клиентите, изработваме изделия с уникален дизайн, качествени материали и в най-кратки срокове.

Фирмените брошури, каталози и справочници са един от най-добрите начини за представяне на дейностите и услугите на дадено предприятие и за създаване на качествена и интересна реклама, която е жизнено необходима за успеха в съвременния бизнес свят.

Продуктите се изработват с най-новите технологии и от качествени материали. Особено внимание се обръща на създаването на каталози, които служат за „лице“ на дадена фирма. Ние предлагаме създаване на идеален вариант с технология за изработка, избрана от клиента. Дали това ще бъде масов каталог, направен на обикновена хартия, или луксозен на дизайнерска хартия с използване на технологии, като избирателен лак, UV лак, ламинирани страници, различни подвързии, спирали, термозалепване или закрепване с телбодове/ болтове, решавате вие.